divM | Nu har vi startat divM Solutions!
15466
post-template-default,single,single-post,postid-15466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nu har vi startat divM Solutions!

Nu har vi startat divM Solutions!

Vi har startat upp en ny gren i divM- familjen. divM Solutions är vårt nya affärsområde och kommer från våren 2016 satsa på att leverera funktionsleveranser inom produktutveckling och industrialisering. Verksamheten kommer att ledas av vår klippa Daniel Kreutz som är ett känt ansikte i branschen och som tidigare kommer från ledande befattningar inom ÅF.
Målsättningen är att bygga en projekt-hub som kommer att kunna ta på sig både stora och mindre projekt till företag i regionen. För mer info se under “Jobba hos oss” eller slå Daniel en signal på 0735-417485.