divM | Nu har vi startat divM Power
15531
post-template-default,single,single-post,postid-15531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nu har vi startat divM Power

Nu har vi startat divM Power

Vi har startat upp ytterligare en gren i divM-familjen. divM Power är vårt nya affärsområde och kommer med omedelbar verkan fungera som projektleverantör inom Kraft- och Anläggningsbranschen i Sverige såväl som Världen. Verksamheten leds av Andreas Parkosidis. Tillsammans med kollegan Gunnar Hellström fortsätter
Andreas nu att leverera HV-landkabelförläggningen inom det skotska projektet Caithness-Moray-Shetland som är en 320 kV länk över höglandet. För mer info se under tjänster eller slå Andreas en signal på 0735-417144, eller Gunnar på 0733-462530.