divM | divM på PMI Passion for Projects
15719
post-template-default,single,single-post,postid-15719,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

divM på PMI Passion for Projects

divM på PMI Passion for Projects

divM närvarar och deltar på Passion for Projects. PMI Sveriges event of events. Engagemang på flera plan – från organisation av eventet via vår styrelsemedlem i PMI SE, Katarina Strömberg, till att säkerställa att vi hjälper till att programmet flyter med hjälp av bla våra volontärer, Ana Aurell och Marcus Engquist. Sist men inte minst, deltar vi i de många intressanta föreläsningar som bjudits över dagarna två här i Malmö. Tack till dem som organiserat för ett bra event! Tack även till er som närvarat och hållt flaggan högt – Carla Poroca och Helena Edling-Andersson.