divM | divM Power Leder installation av luftledning I Sundsvall
15955
post-template-default,single,single-post,postid-15955,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

divM Power Leder installation av luftledning I Sundsvall

divM Power Leder installation av luftledning I Sundsvall

  Nu pågår installationen av en ca 20km lång 130 kV luftledning i existerande ledningsgata mellan Nysäter och Jenåsen 130kV i Sundsvall, leds och installeras av divM Power för vår Litauiska kund och samarbetspartners, Zilinskis UABs, räkning, med slutkund E.ON.
Ledningen väntas stå färdig för inkoppling under första-andra kvartalet 2018, allt beroende på hur bister vintern 2017 blir.