divM | divM Solutions
15553
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15553,page-child,parent-pageid-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

divM Solutions

divM Solutions fokuserar på funktionsleveranser inom produktutveckling och industrialisering.

Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom produktutveckling och industrialisering. divM Solutions erbjuder kompletta projektåtagande, från idé till färdig hårdvara, med fokus på kunden och att ta fram lönsamma produkter eller kostnadseffektiva industrilösningar.

Vi är en teknikpartner för företag med eller utan en egen utvecklingsavdelning – Där vi både kan vara rådgivare och med att implementera lösningar, men där vi även kan gå in och ta ett funktionsansvar som ex.vis interrim R&D ledning åt vår kund.

Ni får tillgång till hela marknadens kompetens under vår ledning. Vårt samarbete med underkonsulter och konsultmäklare ger oss lika stor kompetensbas som de stora konsultbolagen. Vad vi är specialister på är att knyta samman och leda dessa team.

divM Solutions kan leverera allt från en mindre förstudie eller analys till att ta ansvar för att utveckla en produkt och industrialisera den fullt ut.

När ni vill komplettera eller förändra i framtiden ansvarar vår stationära stab för en säker kontinuitet.

Kontaktperson: Daniel Kreutz. Telefon: +46 735 417485. e-post: daniel@divm.se