divM | divM | Inside
16126
page-template-default,page,page-id-16126,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

divM | Inside

SharedDrive

Here you will be able to access: Practical information, templates, pictures, CVs, etc.

Announcements

Next Breakfast meeting

23:e mars 2018

@ the Office

Södergatan 26, Malmö

Parking at the new office!

There is TWO parking spots available on site (#5 and #9). You can enter the parking lot via Kalendegatan (see map). More information regarding nearby parking will come soon.

Parkering på Kontoret efter 18.00 (eller på helgen).

Parkering på innergården på kontoret sker på de platser som är märkta med ”P, divM” (motsvarar parkeringar med nummer 5 och 9).

Tänk på att grindarna till parkeringen/gården stänger kl 18.00. Om ni tänker er stanna längre än så på kontoret, så finns det en nyckelbricka som måste användas vid ut-/inpassage. För utpassage skall sensorstolpe på vänster sida om utkörsriktning nyttjas. Jag (Andreas) har inte fått höger stolpe att reagera på nyckelbrickan. Denna bricka är speciell och är inte = den nyckelbricka ni normalt använder för att komma in på kontoret. Det finns en (1 st) nyckelbricka på kontoret för detta ändamål. Den hänger inne i printerrummet, på väggen direkt til höger när ni kommer in i just det rummet. Tänk på att säkerställa att ni hänger tillbaka nyckeln efter användandet så att andra kan bruka den efter er utpassering. Lity omständigt men dessvärre nödvändigt.

OBS! På helgen är grinden alltid stängd. Nyckelbricka måste då hämtas på kontoret för både in och utpassage.

Om ni av något skäl ändå skulle få bilen ”inlåst” på parkeringen – Ring Andreas eller EvaLotta – vi är närmast.

/Happy Parking