divm | MEDARBETARE
15900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15900,page-child,parent-pageid-15837,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

MEDARBETARE

VÅR STYRKA – LIKA MEN OLIKA

Lika. Men olika.

Gemensamt och lika är vår solida program-/projektledarerfarenhet i kombination med vår inställning till uppdragen som gör att vi besitter en dådkraft – Vi får rätt saker att hända och vi ger oss inte förrän de hänt. Våra olika och unika talanger bestående av varierande bakgrund erbjuder kunden bred erfarenhet, kunskap & förståelse men också stöd, utveckling och coachning av kunder såväl som av varandra i företaget.

divMPM

Ana Aurell

Projektledare

Ana

Ana är PMP och ITIL certifierad projektledare med nästan 10års erfarenhet i att leda projekt i olika industrier: från installation, mjukvara utveckling, R&D och industrialisation, till, som senast, IT roll-our projekt. Genom att jobba i olika länder Ana har fått förmågan att snabbt anpassa sig till olika arbetsmiljöer, processer och hitta ett särt att bemöta medarbetare med olika kulturell och kompetens bakgrund. Hon är leveransorienterad och skapar struktur omkring sig.

Telefon: 0735-417488

divMPM

Andreas Parkosidis

Affärsansvarig PM och Projektledare

Andreas

Andreas har 30 års förändringsledning, program och projektleveranser i ryggen. Han har en nyfikenhet som är lika stark idag som någonsin tidigare och det har lärt honom att det alltid är de enkla frågorna som behöver besvaras för att vi skall lyckas. Tillsammans med de människor som engagerat sig levererar han det resultat som organisationen behöver för att lyckas, såväl i teknikprojekt som i organisations- eller processutvecklande och implementerande projekt.

Telefon: 0735-417144

divMPM

Carla Poroca

Projektledare

carla_new

Carla är en PMP- och MSP-certifierad projektledare och har arbetat inom större organisationsprojekt och IT- projekt i över fem år. Hennes erfarenhet i internationella och multikulturella miljöer har gett henne mycket goda kommunikations- och ledaregenskaper. Som person är hon fokuserad och söker ständigt efter nya utmaningar där hon använder sin förmåga att skapa starka team som levererar utöver förväntningarna. Hon är den rätta resursen när du behöver någon som verkligen arbetar strukturerat genom bra ledarskap och effektiv kommunikation.

Telefon: 0701-651764

divMPM

Cathrin Eriksson

Projektledare

Cathrin

Cathrin är en nyfiken och målmedveten projektledare med 15 års erfarenhet av att hantera projekt i en internationell och multikulturell miljö. Fast besluten att leverera och generera mervärde använder hon sin energi, sitt genuina engagemang samt tydlig kommunikation då hon både utmanar och motiverar personer och grupper att hitta lösningar och nå gemensamma mål.

Telefon: 0733-203369

divMPM

EvaLotta Wickström

Affärsansvarig PM och Projektledare

Eva-lotta

EvaLotta är en senior förändringsledare som i mer än 20 år framgångsrikt drivit projek t och program med utgångspunkt i såväl process och organisation som i system. Hon är en mycket driven person som med sin receptiva förmåga snabbt bildar sig en uppfattning om läget, gapen och vad som behöver göras för att starta upp eller komma vidare i ett uppdrag. Genom sin styrka att engagera och få med sig människor på alla nivåer i företaget så skapar hon snabbt ett klimat som ger fokus, samsyn, handlingskraft och stöd, mot de uppsatta målen.

Telefon: 0735-417244

divMPM

Ghia Parkosidou

Projektledare

Ghia

Ghia har erfarenhet av projektledning inom segmentet EU samt som projektkoordinator inom olika tekniska projekt. Med målet i fokus arbetar hon strukturerat , noggrant - detalj- och resultatorienterat med ett starkt engagemang och en positiv attityd oavsett uppdragets storlek, utseende och form. Resultatet av hennes intresse, drive och kreativitet för nya utmaningar/uppdrag är leverans i tid och med kvalitet.

Telefon: 0701-651763

divMPM

Helena Andersson

Projektledare

Helena

Helena är en skicklig och engagerad projektledare som trivs med ett högt tempo och är bekväm med att ha flera järn i elden. Hon är PMI CAPM-certifierad med lång erfarenhet av planering och implementering av informationssystem. Hennes styrka är att skapa struktur, upprätta en planering och möjliggöra prioritering. Helena anpassar sig obehindrat till nya arbetsmiljöer och arbetssätt och kan snabbt utarbeta och implementera processer och rutiner för att garantera kvalité och hållbarhet i projektets leveranser.

Telefon: 0702-477481

divMPM

Josefin Hellström

Controller & Projektledare

Josefin Hellström

Josefin är en controller med erfarenhet av kostnadsuppföljning samt koordinering av Contract Management inom större, komplexa investeringar. Driven, anpassningsbar och positiv är de egenskaper som gör Josefin till en tillförlitlig projektmedlem. Med en civilekonomexamen i grunden är hon redo för att lyssna in och bistå kring ekonomiska frågeställningar som uppstår i tekniska projekt.

Telefon: …kommer snart

divMPM

Katarina Strömberg

Projektledare

Katarina

Katarina är en PMI-certifierad projekt- och programledare med ett starkt engagemang och driv. Hon har över 20 års erfarenhet från branscher såsom läkemedel, bioteknik, mobil kommunikation och livsmedel, där hon levererat tekniskt komplexa och krävande projekt. Hon har även drivit organisation- och kompetensutvecklingsuppdrag.
Katarinas styrka är att hon kan skapa effektiva team som levererar över förväntan. Entusiasm och en positiv attityd är hennes kännetecken, vilket gör att hon kan ta sig an avancerade utmaningar med tillförsikt.

Telefon: 0735-417573

divMPM

Mikael Borefur

Affärsansvarig Contract Management & Projektledare

mikael2

Mikael är en engagerad och driven PMI-certifierad projektledare med mer än 10 års erfarenhet av att driva stora och komplexa industriprojekt i miljardklassen. Strategiska frågeställningar och intressentförvaltning på alla nivåer är fokusområden där Mikaels kapacitet kommer till sin fulla rätt. Som ledare får han ofta höra att han sätter höga krav på sin omgivning såväl som på sig själv och använder detta för att leverera resultat i kundens projekt.

Telefon: 0768-994112

divMSolutions

Arkadius Persson

Automationsingenjör

arkadius4

Presentation on its way

Telefon: 0761-683183

divMSolutions

Carl Windfeldt

Projektledare

Carl Windfeldts

Carl är projektledare med erfarenhet från projekt inom industri, energi och infrastruktur. I grund och botten är han en teknikfrälst ingenjör med lång erfarenhet av automation och mjukvarulösningar ifrån flera olika branscher. Han genomför projekt från idé, specifikation och genomförande till överlämning både som utförare och ledare och drivs av att hitta den bästa och effektivaste lösningen i alla situationer.

Telefon: 0763-030108

divMSolutions

Daniel Kreutz

Affärsansvarig Solutions och Projektledare

Daniel

Daniel är en hängiven chef och ledare som under de senaste 20 åren byggt upp, ansvarat och drivit olika verksamheter inom industrin. Har erfarenhet som projektledare och att som projektkontorschef bygga upp organisation och utveckla processer kring detta. Brinner för produktutveckling och att vara med att ta en produkt från idé till en färdig industrialiserad vara. Ser sig själv som en fokuserad och driven entreprenör som älskar att se människor och verksamhet att växa. Är orädd och tydlig i sitt ledarskap och kräver högt tempo och resultat bland sina medarbetare.

Telefon: 0735-417485

divMSolutions

Euan Muir

Projektledare

euan3

Euan är en projektledare, produktutvecklare och kvalitetschef med över 5 års nationell och internationell erfarenhet som kan leda produktions-, innovations- och affärsutvecklingsprojekt. Creativt och strukturerat arbete är hörnstenarna i Euans ledningsförmåga. En passion för utveckling och en fokus på helhetsperspektiv resulterar i en inkluderande ledarstil utformad för att hantera de mest krävande projekt. Euans arbete med affärsutveckling och implementering av företagsstrategi ger honom den förståelse som krävs för att navigera projekt genom hela livscykeln.

Telefon: 0735-297974

divMSolutions

Jens Harborn

Projektledare

Jens

Jens har drivit en rad framgångsrika större projekt under de senaste 20 åren, främst anläggningar för industriell tillverkning och energi, samt forskning som i nuvarande uppdrag på ESS i Lund.
Med brett tekniskt kunnande och lång erfarenhet från många branscher ser han tidigt i processen vad ett projekt behöver för att lyckas. Med rätt team och bra ledarskap ser han också till att projektet lyckas.
Jens har haft uppdrag i olika kulturer, bl.a. Ryssland, Kina och Portugal.

Telefon: 0738-553555

divMSolutions

Johan Olsson

Projektledare

Johan

Johan är projektledaren med ett starkt målfokus och som gillar ett högt tempo. Han driver sina projekt med tydlighet, struktur och stor professionalism. Personliga egenskaper som Johan står för är integritet, ambition och framdrift före presetige. Dessa personliga egenskaper kombinerat med hans tekniska bakgrund gör honom lämpad för stort spann av projekt inom den tekniska sektorn. Johans tidigare erfarenheter kommer från projekt i bilindustrin, livsmedelsindustrin, biogas samt försvarsindustrin.

Telefon: 0735-417500

divMSolutions

Linus Malmborg

Projektledare

LinusMalmborg

Med dubbla högskoleutbildningar och erfarenhet som elitidrottare, gymnasielärare och maskiningenjör har Linus skapat en erfarenhetsbas som gör att han sticker ut. Som projektledare använder han denna erfarenhet för att driva projekt på ett målmedvetet sätt samtidigt som han har en förmåga att vara väldigt flexibel. För att kunna driva projekt framgånsrikt måste man både kunna lägga upp en vinnande strategi och kunna ta bollen på uppstuds. Linus är en mycket kompetent ledare med stor social förmåga, vilket gör att människor i hans närhet känner sig sedda och uppskattade.

Telefon: 0765-052795

divMSolutions

Magnus Edelberg

Affärsansvarig Solutions och Projektledare

Magnus

Magnus stödjer stora som små företag i produktutvecklings-processen. Han guidar i alla faser från marknadsanalys, konceptfaser samt genomförande och industrialisering. Med mångårig erfarenhet som chef i linjeorganisationen och av konsultrollen, både inom produktion och inom utveckling, vet han vad som krävs för att genomföra en lyckad produktframtagning. Magnus har mycket goda detaljkunskaper inom teknisk från många olika branscher men också helhetstänk med målfokus som säkerställer goda resultat.

Telefon: 0735-417258

divMSolutions

Nikki Parkosidis

Automationsingenjör

coming-soon-image

Presentation on its way

Telefon: 0766-146445

divMSolutions

Patrick Sjöholm

Projektledare

Patrick

Patrick är en erfaren projektledare och program manager. Patrick har huvudsakligen jobbat med stora globala projekt och trivs som bäst när tempot är högt och projekten är kritiska för kunden. Han gillar ny teknik och att hjälpa kunden utvecklas för att bli mer konkurrenskraftig. Patrick kännetecknas av sitt fokus på den stora bilden och konstanta framsteg.

Telefon: 0730-980525

divMPower

Gunnar Hellström

Operations Manager

gunnar

Presentation on its way

Telefon: 0733-462530