divM | Medarbetare
15900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15900,page-child,parent-pageid-15837,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Medarbetare

VÅR STYRKA – LIKA MEN OLIKA

Lika. Men olika.

Gemensamt och lika är vår solida program-/projektledarerfarenhet i kombination med vår inställning till uppdragen som gör att vi besitter en dådkraft – Vi får rätt saker att hända och vi ger oss inte förrän de hänt. Våra olika och unika talanger bestående av varierande bakgrund erbjuder kunden bred erfarenhet, kunskap & förståelse men också stöd, utveckling och coachning av kunder såväl som av varandra i företaget.

Ana Aurell

Projektledare

Ana

Ana är PMP och ITIL certifierad projektledare med nästan 10års erfarenhet i att leda projekt i olika industrier: från installation, mjukvara utveckling, R&D och industrialisation, till, som senast, IT roll-our projekt. Genom att jobba i olika länder Ana har fått förmågan att snabbt anpassa sig till olika arbetsmiljöer, processer och hitta ett särt att bemöta medarbetare med olika kulturell och kompetens bakgrund. Hon är leveransorienterad och skapar struktur omkring sig.

Telefon: 0735-417488

Andreas Parkosidis

Affärsansvarig PM & Projektledare

Andreas

Andreas har 30 års förändringsledning, program och projektleveranser i ryggen. Han har en nyfikenhet som är lika stark idag som någonsin tidigare och det har lärt honom att det alltid är de enkla frågorna som behöver besvaras för att vi skall lyckas. Tillsammans med de människor som engagerat sig levererar han det resultat som organisationen behöver för att lyckas, såväl i teknikprojekt som i organisations- eller processutvecklande och implementerande projekt.

Telefon: 0735-417144

Charlotta Walse

Projektledare

Telefon: 0766-190743

EvaLotta Wickström

Affärsansvarig PM & Projektledare

Eva-lotta

EvaLotta är en senior förändringsledare som i mer än 25 år framgångsrikt drivit projekt och program med utgångspunkt i såväl process och
organisation som i system. Hon är en mycket driven person som med sin receptiva förmåga snabbt bildar sig en uppfattning om läget, gapen
och vad som behöver göras för att starta upp eller komma vidare i ett uppdrag. Genom sin styrka att engagera och få med sig människor på
alla nivåer i företaget så skapar hon snabbt ett klimat som ger fokus, samsyn, handlingskraft och stöd, mot de uppsatta målen.

Telefon: 0735-417244

Helena Andersson

Projektledare

Helena

Helena är en skicklig och engagerad projektledare som trivs med ett högt tempo och är bekväm med att ha flera järn i elden. Hon är PMI CAPM-certifierad med lång erfarenhet av planering och implementering av informationssystem. Hennes styrka är att skapa struktur, upprätta en planering och möjliggöra prioritering. Helena anpassar sig obehindrat till nya arbetsmiljöer och arbetssätt och kan snabbt utarbeta och implementera processer och rutiner för att garantera kvalité och hållbarhet i projektets leveranser.

Telefon: 0702-477481

Julia Torstensson

Projektledare

Julia Torstensson

Julia är en engagerad, målinriktad och kvalitetsfokuserad projektledare med en bakgrund inom internationell affärs- och verksamhetsutveckling. Under sin karriär har hon mött såväl stora som SME-bolag verksamma inom flertalet olika branscher och stöttat dem i en bred portfölj av projekt, både med strategiska och operativa frågeställningar, vilket innebär att hon har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya sammanhang och hitta lösningar oavsett utmaning. Bland hennes styrkor finns också en känsla för process-, struktur- och teamutveckling för värdeskapande i leveransen. Julia har dessutom värdefull erfarenhet och kompetens inom hållbarhetsområdet.

Telefon: 0709-751348

Katarina Strömberg

Projektledare

Katarina

Katarina är en PMI-certifierad projekt- och programledare med ett starkt engagemang och driv. Hon har över 25 års erfarenhet från branscher såsom läkemedel, bioteknik, mobil kommunikation och livsmedel, där hon levererat tekniskt komplexa och krävande projekt. Hon har även drivit organisation- och kompetensutvecklingsuppdrag.
Katarinas styrka är att hon kan skapa effektiva team som levererar över förväntan. Entusiasm och en positiv attityd är hennes kännetecken, vilket gör att hon kan ta sig an avancerade utmaningar med tillförsikt.

Katarina Strömberg

Telefon: 0735-417573

Malin Borg

Projektledare

Malin Borg

Telefon: 0706-580949

Marie Roos

Affärsutvecklare – Hållbarhet

Marie Roos

Telefon: 0721-429268

Mikael Borefur

Affärsansvarig Contract Management & Projektledare

Mikael_2

Mikael är en engagerad och driven PMI-certifierad projektledare med mer än 10 års erfarenhet av att driva stora och komplexa industriprojekt i miljardklassen. Strategiska frågeställningar och intressentförvaltning på alla nivåer är fokusområden där Mikaels kapacitet kommer till sin fulla rätt. Som ledare får han ofta höra att han sätter höga krav på sin omgivning såväl som på sig själv och använder detta för att leverera resultat i kundens projekt.

Mikael Borefur

Telefon: 0768-994112

divMPower

Gunnar Hellström

Operations Manager

gunnar

Gunnar är en praktiker med ett enormt driv, en väl grundad sakkunskap inom elkraft/anläggning och med en ledarstil som är tydlig och samtidigt stödjande och inkluderande. Ju mer utmanande och komplexa anläggningsprojekt, desto mer fokuserad och engagerad blir blicken. Att leverera är det enda som gäller.

Telefon: 0733-462530