divM | Jobba hos oss
15622
page-template-default,page,page-id-15622,page-parent,page-child,parent-pageid-15837,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Jobba hos oss

Just nu har vi följande tillgängliga positioner

Senior Projektledare

divM har under de senaste åren kontinuerligt stärkt sin kompetens och leveransförmåga inom projektledning och vi söker nu fler medarbetare till våra kontor i Malmö och Göteborg.

Projektledare

divM har under de senaste åren kontinuerligt stärkt sin kompetens och leveransförmåga inom projektledning och vi söker nu medarbetare till våra kontor i Malmö och Göteborg.

Contract Manager

Vi på divM utvecklar vår nyckelkompetens, Contract Management, ytterligare och söker nu fler medarbetare till våra kontor i Malmö och Göteborg.

Beredare, Arbetschefer, Projektledare inom kraft

Sök – Vi behöver dig!

Utvecklingsansvarig i spännande kundprojekt

Vill du vara med att leda produktutvecklingen i en uppstart som i grunden tänker förändra sportfiskebranschen med egen patenterad teknik?
Detta är en unik möjlighet för dig att vara med från början och ha en betydande roll i en svensk revolution.

Automationsingenjör

ÄR DU EN DRIVEN Automationsingenjör med ambitioner?

Då har vi jobbet för dig.

Som automationsingenjör anställd hos divM så är du del av ett litet och tätt samarbetande team.
Vi ser varje medarbetares behov och önskemål som en del av rollen i verksamheten………

Konstruktionsledare

Vi på divM är specialister på projekt i alla dess former. På vår avdelning Solutions erbjuder vi kvalificerade konsulttjänster inom produktutveckling och industrialisering. Vi erbjuder såväl…